Uncategorized

Spar penger på proteinpulver med rabattkoder

Mange som trener mye er svært opptatt av å få i seg nok proteiner. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva proteiner er og hvordan du kan bruke proteinpulver som et supplement. Vi har til og med en rabattkode til deg!

Hva er proteiner?

I følge Store Norske Leksikon er proteiner den mest varierte gruppen av kjemiske forbindelser i kroppene våre. I alle celler hos mennesker er de grunnleggende livsprosessene helt avhengige av proteiner. Jevn tilførsel gjennom kosten er svært viktig, da dette næringsstoffet brytes kontinuerlig ned og ikke lagres kroppen. Viktige kilder til protein er kjøtt, fisk og egg. Men protein er ikke bare protein. Proteinene består nemlig av mange forskjellige aminosyrer, og kroppen trenger alle sammen. Viktige kilder til vegetarisk protein er grove kornprodukter, bønner og linser. Quinoa er et særlig godt vegetarisk proteinvalg, da det inneholder alle de essensielle aminosyrene og er dermed en fullverdig proteinkilde.

Ekstra tilskudd av proteiner

Proteiner er viktige byggesteiner i musklene våre, og mange som trener styrke aktivt er veldig opptatt av å få i seg store mengder protein. Derfor velger de å gå for en ekstra tilførsel ved å bruke proteinpulver som kosttilskudd.

Spar penger hos proteinfabrikken

Proteinpulver kan bli en stor ekstra utgift dersom man inntar det regelmessig. Ved å bruke en proteinfabrikken rabattkode kan du spare penger hos en av Norges mest kjente proteinpulverprodusenter. Proteinfabrikken er populære med god grunn! Proteinfabrikken selger ikke bare sitt eget merke, men tilbyr også proteinpulver fra flere forskjellige produsenter. De har også et stort utvalgt av proteinbarer, treningstøy og treningsutstyr. Det er veldig praktisk å kunne kjøpe flere typer varer når man først skal handle på nett.

Hva er proteinpulver laget av?

Du lurer kanskje på hva proteinpulver er laget av? Proteinpulver er konsentrert protein som hentes fra enten en animalsk eller plantebasert råvare. Proteinfabrikken oppgir på hjemmesidene sine at proteinpulveret deres er produsert av ulike råvarer. Noen typer er myseprotein. Andre typer er basert på egg. De har også proteinpulver som er basert på vegetabilske kilder, i tillegg til varianter basert på kylling og annet kjøtt. Det finnes med andre ord et stort utvalg, og det lønner seg å lese på ingredienslisten før du bestiller noe.

Hvordan kan jeg bruke proteinpulver i kosten?

Det vanligste er å lage proteinshaker, hvor du blander pulveret med enten vann eller melk. Du kan også blande proteinpulveret inn i en smoothie, eller inn i for eksempel vaffel- og pannekakerøre. Proteinpulveret finnes i mange ulike smaker, som for eksempel sjokolade, vanilje og banan.